Tekstiilien huoltoKoska asiakkaamme toimivat mm. terveydenhuolto-, lääkintä-, farmasia- ja elintarvikealalla on meidän huolehdittava tarkasti meillä huollettujen tekstiilien mikrobiologisesta puhtaudesta ja pesuprosessin laadusta.

Pesulahygienian kaksi keskeistä periaatetta ovat: tekstiilien desinfektion varmistaminen pesuprosessissa ja tekstiilien uudelleen kontaminoitumisen (=saastuminen) estäminen pesuprosessin jälkeen.

Oulun Keskuspesula Oy:n tekstiilihuollon laadunhallintajärjestelmä ohjaa päivittäistä toimintaamme. Se kattaa koko pesulan ja koko tekstiilien huoltoprosessin likaisen tuotteen keräilystä toimitusvalmiiden tuotteiden jakeluun asiakkaalle asti.

Ei vain puhtaaksi vaan syväpuhtaaksi

Tekstiilien vuokraus

Tekstiilien vuokraus on vaivaton tapa hallita erilaisia tekstiilitarpeita. Vuokraamalla tekstiilisi meiltä, varmistat sen, että työasut ja muut tekstiilit ovat aina laadukkaita, puhtaita ja haluamanne imagon mukaisia.

Laajaan vuokratekstiilivalikoimaamme kuuluvat mm. erilaiset sairaala-, hoito- ja hoivalaitosten tekstiilit, teollisuuden ja palvelualojen ammattiasut, hotelli- ja siivoustekstiilit.

Vuokraamme myös muita tuotteita kuten esim. palosuojattuja patjoja, vaate- ja palautuskaappeja sekä

Logistiikkapalvelut

Me voimme tarjota ympäristöystävälliset, kustannustehokkaat ja sujuvat logistiset ratkaisut erilaisiin yksilöllisiin tekstiilien vuokraus- ja huoltotarpeisiin.